Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Černé tečky +pupínky

Mám 12 letou dceru a má černé tečky a pupínky, jak se toho mám zbavit? Děkuju :)

Odpovědi na otázku

já používám konopnou kosmetiku a vyhovuje mi pomáhá léčit akne značky Cannaderm
doporučuji clean and clear
Tak isť ku kozmetičke jedine to pomože na začiatok je spravi hlbkové čistenie tváre.
Nastává jí puberta, takže je to v pořádku. Chce to začít s jemnou kosmetikou. Začít používat něco na důkladné čištění pleti, poté sérum na akné a též základní krém. A také masku na černé tečky. Pracuji jako kosmetická poradkyně Mary Kay - jestli chcete pomoci vyřešit problém, ozvěte se mi na olkol13@seznam.cz. Momentálně mám v péči čtyři klientky podobného věku.
v nejhorším stádiu pupínky potírám ředěnou propolisovou tinkturou, která pupínky vyhojí
je dobré používat kosmetické prostředky na pleť koupené v lékárně
Chce to jít na hloubkové čištění ke kosmetičce.
Prodává se v drogerii pleťové mléko i pleťová voda na akné, také existuje speciální mýdlo, normální mýdlo ať na obličej nepoužívá ...
Každý den ji tonizujte, čistěte. Hlavně černé tečky nevymačkávejte!!!!!!!!
Dobré je pleť každý den čistit, kombinace pleťového mléka a čistící vody je ideální pokud se nejaky připravek osvedči . Když to nepomůže tak navšteva kožního lekaře.
Výborné jsou náplasti od Nivea - nos, oblast mezi obočím, brada. Nebo jak už někdo radil - kosmetička.
Čistit pleť ráno a večer.Dvakrát týdně napařit a vydrbat obličej obyčejným mýdlem.Umýt teplou vodou a pak co nejstudenější.
:) zažila každá snad....mně pomáhá garnier 3v1 maska-peeling-gel a jinak klasicky pletová voda
A vyzkoušela vaše dcera někdy čistící masku na černé tečky od Mary Kay? Kdyby měla vaše dcera zájem, dělám kosmetické poradenství, kde si může všechno vyzkoušet podle svého typu pleti a může sama vidět, jestli jí to pomáhá. Jakože tato maska opravdu černé tečky odstraní. Bohužel běžné přípravky na akné pleť dost vysušují, takže bývá pak dost dehydratovaná.
jedině vytlačit, dobře vyčištěnou pleť a dočistit stahující pleťovou vodou,,často omývat,,navštěvovat kosmetičku pravidelně,,
děkuju moc :)
Hloubkové čištění pleti u kosmetičky.
Hlavní je čistit, případně najít přípravek, který vám nejlépe sedí.
Čištění a vše zmíněné je určitě dobré. Při velmi vysoké koncentraci pupínků bych z vlastní zkušenosti doporučil přípravek Zinerit. Je to antibiotikum, které se nanáší na obličej speciálním dávkovačem. Nevýhodou je, že toto antibiotikum, je na předpis u lékaře.
Dobré je pleť každý den čistit, kombinace pleťového mléka a čistící vody je ideální. Pokud by to dceru hodně trápilo tak potom kožní lékař.
vitamín B a čistící masky na problematickou pleť- výborné jsou třeba Cler and Clear nebo Nivea. Používat i čistící gely na problematickou pleť nebo čistící tampony. Pokud je hodně teček- ať používá antibakteriální make up na překrytí, ale at se nezapomíná večer odlíčit. Každá schopná kosmetička jí pomůže s odstraněním
zubní pasta, peeling, maska z droždí