Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

akné

co s akné na dekoltu a bradě?

Odpovědi na otázku

Je to akné jako všude jinde - čistit a sérum na akné od Mary kay
Pleťové vody k čištění pleti, které ji vysušují ...
chce to kosmetiku z lékárny
Chemický peeling u kosmetičky.
V boji s akné pomáhajú aj bylinky. podbeľ, tymian, šalvia a harmanček, ktorý pôsobí protizápalovo. Zaberá aj spomínaný čajovníkový olej a odvar z repíka lekárskeho. Sušené bylinky zalejte vriacou vodou, nechajte vychladnúť a preceďte. Večer po kúpeli si takto získaným odvarom pomocou gázy potierajte postihnuté miesta.
omezit koření a zkusit pleťovou masku s medem
Peeling.
Než domácí léčba je lepší zajít na kožní a tam zjistí přesnou příčinu a nejlepší léčbu
vyzkoušeli jsme zinkovou mast na postižená místa a nám zabralo...a čistící čaje...
Pomohlo my mití ve slané vodě.
to už je problém vnitřní,,změnit životosprávu,,omez živočišné tuky apij čistící čaje
Dobré je pleť každý den čistit( např. kombinace pleťového mléka a po té čistící pleťová voda další nedostatky se pak daji zakrýt aknecolorem tj. v podstatě makeup který koupíte v lékárně. Když to nepomáhá tak pak kožní lékař (mám dobré zkušenosti např. se zineritem)
ja mam ozkousenou zubni pastu primo na postizene misto a nechat pusobit pres noc, nebo zakapat ci potrit tea tree olejem a nechat pusobit taky pres noc
Zajít si ke kožnímu, mně dal takovou vodičku a pomáhá, přes noc vysuší nedostatky a pak se lépe hojí. A když někam jdu, tak je nejlepší používat korekční tyčinku.
Kosmetické ošetření (hluboké čištění) - pravidelně.
Jděte ke kožnímu. Ten vám dá mastičku. Mě ji takky dal,a zabírá skvěle.
Rakytníkový olej je supr a peeling
Pakliže domácí léčba i pod vedením dermatologa selhala, je na čase zkusit klinickou léčbu. To je taková léčba, při níž navštěvujete odborníka, který se vám aplikací chemického peelingu nebo laseru snaží pomoci od projevů akné. Chemický peeling se liší od klasického kosmetického peelingu, který můžete na pleť použít i doma. Kosmetický peeling je přípravek, který obsahuje hrubší části, které pomáhají obrušovat povrch pleti a tím ji zbavovat odumřelých částí. Takový peeling ovšem působí pouze na povrchu pleti. Pokud máte zánětlivou formu akné, může vám takový peeling spíše uškodit, protože může dojít k rozšíření zánětu.